Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Kamil2 Kurowski2 Joanna Kuchnicka mart enty Zdzislaw Cieszynski boj fra oszlo Marek Florczak Onty_Ja_Gabriel_3. Emil Moderator (3108 niezalogowanych)
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...to zwykły cham ten Makoooski...proponuję ignorować tego gbura...ogólnie paskudna persona....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
...nie jestem łasy na lajki...nie tak jak ty na ...minusy...buhahahahaha
Ps. w profilowym masz 2 ciupaszki...na razie pretendujesz,jesteś tylko kandydatem na juhasa a bacą nie zostaniesz nigdy...smutne persektywy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Krzysztof Makowski napisał:
I tam cię właśnie mam kolaborantko Kuchnicka.
Tam?
kolaborantko Kuchnicka.
Taka ze mnie kolaborantka co z ciebie autorytet. Wykrzykujesz hasla. Wykrzykujesz epitety. I taka role wybrales. Na Oscar'a liczyles i sie zapetliles...
Gdyby nie wsparcie moderatora MN (redaktorem naczelnym jest Shitenhelm), to twoje posty miałyby średnio 25 łapek na minusie.
Chlopcze. Jakie lapki? To twoja OBSESJA. Rozpatrujesz wg niej swoje wlasne wypowiedzi.
Uwazasz ze ludzie sugeruja sie "ocena". Wnioskuje, ze WIEKSZOSC sugeruje sie TRESCIA, a nie jak probujesz usilnie wmowic jakimis z przedszkola wyjetymi jak to zwiesz "lapkami.
Co wiecej jak zwykle ZERO konsekwencji. Lapki to twoje byc albo nie byc. Dostajesz minus 7 i doszukujesz sie w tym "wsparcia moderatora, hejterow, oplacanych lewakow.
NIE przyjmujesz do wiadomosci, ze ludzie moga nie lubic tego co wypisujesz!
Boicie się screenów, bo utrwalają chwilę i prawdę co się odwala na tym portalu !
"scrennow" - myslisz, ze jak uzyles ó to juz po polsku?
Sa wydarzenia, ktorych sie balam i boje. Nie wiem skad kolejny twoj wniosek ze zaliczam sie do grupy ktora powinna bac sie czegokolwiek z twojej strony. Tzn chyba wiem......
Wpis skomentowany w calosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Niestety lewacka MN bazuje na tej niewiedzy i daje Nam poczucie błogiej satysfakcji podczas, gdy wszyscy inni (zalogowani bądź nie) widzą coś zupełnie innego. '
Chyba tobie!! I teraz mam 200% pewnosc.
Jestes zboczonym typem. ktory czerpal satysfakcje z monologow, a teraz czerpie "błoga satysfakcje " bo ktos mu odpowiedzial.
Bylo wyzwaniem, teraz jest odrazajace.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Skończ waść pani, wstydu oszczędź
Jezyk polski sie klania. "wasc" pani? Nie kompromituj sie juz.

Zdrajców narodu Polskiego rozliczać będziemy wg jedynie uprawnionej konstytucji II RP.
Pomyliles sie z powolaniem chlopcze. Nie ty bedziesz rozliczal. Nie ty bedziesz ocenial. Dostep do internetu i niechec ze strony kobiet w glowkach poprzewracaly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Niestety lewacka MN bazuje na tej niewiedzy i daje Nam poczucie błogiej satysfakcji podczas, gdy wszyscy inni (zalogowani bądź nie) widzą coś zupełnie innego. \'

Kolejny twoj ruch. Najpierw bylo, ze plusy-minusy sa manipulowane, potem ze portal ma swoich ludzi, teraz ze wszyscy widza co innego niz ty....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
, co cię tak zabolało sponsorowana franco !

"franca" to polskie slowo?
Nic mnie nie zabolalo. Czuje troche niepokoj. Ktory tu probujesz ( na szczescie nieudolnie) zasiac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
To powiem ci ruro kuchnicka po demokratycznemu (nie po Polsku) - NIE dla patologii homoseksualnych. Skrob się do woli - mniej patoli na tym Świecie. Oni mówią a my mamy tak robić - niech się sami wyszczepią do entego pokolenia wstecz - prócz nas Polaków, rdzennych Słowian.
Po I to zacznij szanowac polska - mala litera- tradycje.
Po II badz delikatny wobec kobiet. "Ty ruro" slabo....
Po III jak sie martwisz homoseksualistami, skrobankami itp to nie ten portal i nie ten watek.
Po IV jak sie w/w "wyszczepia" do tylko lepiej dla ciebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Jachu1972 napisał:
200% pewności według kuchnickiej i sama nie wie czego się już uczepić. Nie wykoślawisz nam naszego racjonalnego spojrzenia na Świat. Wprdlj sprzedajna ro.o bar.na !
Dobrze ze jest partner ktory wspiera!
W tym przypadku mnie rozmieszylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1621 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
Jachu1972 napisał:
wont !
Wont? Przetlumacz.